Veterantreff med familie!

Publisert av Reidar Bjørn Melhuus den 01.03.21. Oppdatert 19.03.21.

Avlyst! Avlyst!

NVIO Hamar og omegn inviterer til utendørs Veterantreff for veteraner med familie på Budor lørdag 20. mars. Frammøte fra kl 1000. Vi betaler heiskort og kjelkeleie, griller pølser og burgere, og har med mineralvann. Til grillingen får vi antagelig bistand av en trivelig kar som kalles Pekka, han er nok kjent for de fleste. Vi vil ha base ved lavvoen til høyre for der skiheisen starter. Vi vil også ta med flagg av type norsk, NATO og FN, så vi vil være synlige.
Budor er et godt utgangspunkt for turer på langrennsski, snowboard, slalomski (hvis man ikke krever svart løype) og aking.
For å sikre at vi har nok mat, tilstrekkelig antall heiskort og liste for eventuell smittesporing må vi nesten ha påmelding. Denne må være oss i hende senest onsdag 17. mars, og inneholde navn på ansvarlig voksenperson, antall voksne og antall barn. Påmelding sendes post@hamar.nvio.no.
Dersom dere trenger ski, snowboard osv henviser vi til BUA som nå er åpnet i flere kommuner, bl a Hamar og Ringsaker. I Hamar finnes BUA i kjelleren på Torghjørnet. Her lånes denne type utstyr ut.